Full House bij Handbalclub Izegem

De talrijk aanwezige supporters zagen een hoogstaande partij handbal. © VDB
Redactie KW

Handbal leeft in Izegem en daar kon je zaterdag niet omheen in sporthal De Krekel. Voor hun Full House mocht de Handbalclub letterlijk op een nokvolle sporthal rekenen en die aanwezigen konden genieten van hoogstaand handbal.

Handbalclub Izegem heeft er een drukke zaterdag opzitten. Voor het eerst organiseerde de club Full House. De organisatie hoopte op een volle tribune en in die opzet slaagden ze. Verschillende topwedstrijden zorgden voor een aangename sfeer.

“In de voormiddag mocht onze jeugd aantreden voor een aantal boeiende wedstrijden.” vertelt Bernard Van Luchene van HBCI. “In de namiddag was het dan tijd voor onze dames en heren. DHT Middelkerke Izegem nam het op tegen Initia Hasselt. De dames uit Hasselt trokken aan het langste eind met 20-28.”

Om 20.15u stond de derby tussen HBC Izegem en Apolloon Kortrjik dan op het programma. De wedstrijd werd erg spannend, maar het waren uiteindelijk de Kortrijkse heren die met 24-25 konden winnen op Izegemse bodem.”

Rode Neuzen

Voor Full House had HBCI alles uit de kast gehaald. Een cavabar, DJ Strikke en Plastrong en de voorstelling van de nieuwe mascotte – een Izegemse koekoek – waren maar enkele van de toppers die voor de nodige ambiance zorgden.

HBCI steunde met hun Full House trouwens het goede doel. “Voor de wedstrijd verkochten we voor een laatste keer rode neuzen.” weet Liesa Gantois. “We zijn al ruim een maand aan het verkopen en er gingen intussen al meer dan 200 neuzen de deur uit. Onze opbrengst gaat integraal naar de Rode Neuzen Dag van Q Music.”

(MV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.