Over de 10 mijl liep hij 58'. Bij de dames was de overwinning voor Isabelle Vermeulen uit Bellegem. Beiden waren toe aan hun eerste seizoensoverwinning. Er namen 287 lopers deel aan de 10 mijl. Bijzonder was de prestatie van Ieperling Ronald Wietendaele (65) die voor de 22ste keer deelnam en daarmee alle edities gelopen heeft.

Er was ook een 5km-loop. De overwinning daar was voor de Jonas Vanderhaeghen uit Moorslede. Bij de dames ging de zege naar Goedele Vandenbussche uit Dadizele, beiden waren eveneens toe aan hun eerste overwinning van dit jaar. Aan de 5km-loop namen 180 lopers deel.

(MD)

Over de 10 mijl liep hij 58'. Bij de dames was de overwinning voor Isabelle Vermeulen uit Bellegem. Beiden waren toe aan hun eerste seizoensoverwinning. Er namen 287 lopers deel aan de 10 mijl. Bijzonder was de prestatie van Ieperling Ronald Wietendaele (65) die voor de 22ste keer deelnam en daarmee alle edities gelopen heeft. Er was ook een 5km-loop. De overwinning daar was voor de Jonas Vanderhaeghen uit Moorslede. Bij de dames ging de zege naar Goedele Vandenbussche uit Dadizele, beiden waren eveneens toe aan hun eerste overwinning van dit jaar. Aan de 5km-loop namen 180 lopers deel.(MD)