Feesteloop in Avelgem lokt meer dan 1.000 lopers

De aankomst bij de 5 km. © AD
Redactie KW

De negende Feesteloop in Avelgem was opnieuw een succes voor het No Limit Team en het feesteworpcomité dat instaat voor de organisatie.

Meer dan 1.000 lopers gaven het beste van zichzelf. De Feesteloop is meer dan een klassieke loopwedstrijd. De verkeersvrije omloop door het centrum, de sfeervolle parcoursverlichting, de muzikale omkadering en animatie op en rond het parcours maken van het loopevenement een echt feest. Er was een kids-Feesteloop van een halve kilometer of een volledige. Daarnaast kon de 5 kilometer of 10 kilometer gelopen worden.

Op de 5 kilometer ging Cedric Van De Putte uit Uitbergen aan de haal met de eerste plaats met een tijd van 15’30”. De Kruishoutemse Daan Dhont en Joachim Murez uit Celles werden respectievelijk tweede en derde met 15’31” en 16’11”. Eerste vrouw werd de Avelgemse Peggy Verschuere met 17′. Tweede vrouw werd Veerle Dendoncker (17’09”) uit Bossuit. Derde plaats ging naar Charline Vanneste uit Meulebeke met 17’27”.

Francies Van Steenbrugge uit Zingem, Davy Stieperaere uit Wevelgem en Kevin D’Hondt uit Oudenaarde werden eerste, tweede en derde met de respectievelijke tijden 31’57”, 32’13” en 32’57”. Eerste vrouw op de 10 kilometer werd Lies Deruddere uit Wevelgem met een tijd van 39’17”.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier