Evi Van Acker kan zondag in de medalrace haar eerste plaats in de Worldcup-finale van Santander niet meer verliezen. Zaterdag vaarde ze een negende en derde plaats. Emma Plasschaert rukte na een vierde en een zevende stek in de reeksen van zaterdag opnieuw twee plaatsen op en heeft nu de tweede plaats in de tussenstand vast. Evi Van Acker telt 29 punten, Emma Plasschaert 50.

De Deense Anne-Marie Rindom en de Griekse Vasileia Karachliou tellen resp. 56 en 57 punten. Maité Carlier haalde vandaag tweemaal een achttiende plaats en eindigt de wedstrijd op de zestiende plaats. Alleen de top-tien neemt zondag aan de medalrace deel.

(PR)

Evi Van Acker kan zondag in de medalrace haar eerste plaats in de Worldcup-finale van Santander niet meer verliezen. Zaterdag vaarde ze een negende en derde plaats. Emma Plasschaert rukte na een vierde en een zevende stek in de reeksen van zaterdag opnieuw twee plaatsen op en heeft nu de tweede plaats in de tussenstand vast. Evi Van Acker telt 29 punten, Emma Plasschaert 50. De Deense Anne-Marie Rindom en de Griekse Vasileia Karachliou tellen resp. 56 en 57 punten. Maité Carlier haalde vandaag tweemaal een achttiende plaats en eindigt de wedstrijd op de zestiende plaats. Alleen de top-tien neemt zondag aan de medalrace deel.(PR)