Op de vijfde dag van de Semaine Olympique Française voor de kust van het Franse Hyères boekte Emma Plasschaert (VVW Inside Outside Oostende) vrijdag drie schitterende resultaten. Ze won een race en ze werd tweemaal tweede. Hierdoor klom ze van de vierde naar de derde plaats in de tussenstand. Zaterdag neemt ze aan de medalrace deel.

Maité Carlier (WOS Oostende) boekte een 23ste, 27ste en 39ste positie. Zo eindigt ze op de twintigste plaats. Met een 30ste en 45ste plaats bleef surfer Thomas Broucke (VVW Inside Outside Oostende) in de RS:X-klasse gebeiteld op de 43ste plaats.

(PR)

Op de vijfde dag van de Semaine Olympique Française voor de kust van het Franse Hyères boekte Emma Plasschaert (VVW Inside Outside Oostende) vrijdag drie schitterende resultaten. Ze won een race en ze werd tweemaal tweede. Hierdoor klom ze van de vierde naar de derde plaats in de tussenstand. Zaterdag neemt ze aan de medalrace deel. Maité Carlier (WOS Oostende) boekte een 23ste, 27ste en 39ste positie. Zo eindigt ze op de twintigste plaats. Met een 30ste en 45ste plaats bleef surfer Thomas Broucke (VVW Inside Outside Oostende) in de RS:X-klasse gebeiteld op de 43ste plaats.(PR)