Met twee vierde plaatsen in de Laser Radial-klasse op de derde dag van de Semaine Olympique Française voor de kust van het Franse Hyères is Emma Plasschaert (VVW Inside Outside Oostende) geklommen van de achtste plaats naar de vierde stek in de tussenstand.

Maité Carlier (WOS Oostende) zeilde een dertiende en een vijftiende plaats. Zo nestelt ze zich opnieuw in de top-tien. Carlier klom van negentien naar tien.

In de RS:X-klasse boekte surfer Thomas Broucke (VVW Insie Outside Oostende) een 35ste plaats. In de rangschikking prijkt hij op de 43ste positie.

(PR)

Met twee vierde plaatsen in de Laser Radial-klasse op de derde dag van de Semaine Olympique Française voor de kust van het Franse Hyères is Emma Plasschaert (VVW Inside Outside Oostende) geklommen van de achtste plaats naar de vierde stek in de tussenstand.Maité Carlier (WOS Oostende) zeilde een dertiende en een vijftiende plaats. Zo nestelt ze zich opnieuw in de top-tien. Carlier klom van negentien naar tien.In de RS:X-klasse boekte surfer Thomas Broucke (VVW Insie Outside Oostende) een 35ste plaats. In de rangschikking prijkt hij op de 43ste positie.(PR)