Eindzege voor Nele Vermeulen en Benny Fischer op Sirene Jogging Middelkerke

Redactie KW

De 36ste editie van de Sirene Jogging in Middelkerke, met meer dan 750 deelnemers, verdeeld over jeugd en drie wedstrijden, 5,8 en 16km, was meteen de finale van het SOK-Loopcriterium.

De 8km telde voor het criterium. Bij de heren ging de zege naar Oostendenaar Benny Fischer, die vijf van de negen wedstrijden won en ook eindwinnaar wordt. Tweede wordt Jasper Vitse (Bredene) en Davy Stieperaere (Wevelgem). Bij de dames ging de zege naar de snelle Evy Pieters uit Eernegem. Ze won voor Lies Deruddere (Wevelgem) en Nele Vermeulen (duatlete uit Erps-Kwerps, met tweede verblijf in Bredene), die eindwinnares wordt van het criterium, voor Tineke Cherlet (Ooike) en Lies Deruddere.

Op de Ten Miles, of 16km was er geen spanning. Bij de heren liep de Brugse sneltrein, Alexander Diaz-Rodriguez van de eerste kilometers alleen aan de leiding. Hij finishte in 53’50”, rum één minuut sneller dan de winnaar van vorig jaar, Jannes Cottyn (Oostnieuwkerke). Cedric Callewaert (Langemark), Karel Moerman (Diksmuide) en Joris Moeyaert (Langemark).

Eindzege voor Nele Vermeulen en Benny Fischer op Sirene Jogging Middelkerke

Annelies Deketelaere uit Hooglede boekte haar zevende zege in de Ten Miles van de Sirene Jogging. Ze won in 1.01.35, ruim anderhalve minuut voor Gwendolyn Dedeyne (Aalter) en Greet Verdonckt uit Lichtervelde.

Eindzege voor Nele Vermeulen en Benny Fischer op Sirene Jogging Middelkerke

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier