Dubbeltornooi KTC Isis vlot verlopen

Redactie KW

Van 3 tot en met 16 september hield KTC Isis een dubbeltornooi. De finale bij de dames dubbel reeks 4 werd gewonnen door eigen leden Kathleen Cottereel (52) en Barbara Coussens. Bij het gemengd dubbel reeks 3 won de amper 13-jarige Aypril Dhelft.

“Er zijn 14 reeksen aan het tornooi gestart”, opent secretaris en bestuurslid Christine Orgaer, die ook de tornooileiding in handen had. “De reeks dames dubbel 1 ging niet door omdat er geen inschrijvingen waren. Dat is wel vaker het geval en ik weet eigenlijk niet meteen waarom. Ook in mei kon die reeks niet doorgaan op het tornooi. Nochtans zijn er dames genoeg die in die reeks kunnen spelen. Dat is niet alleen hier het geval. Ook op andere tornooien kampen ze met hetzelfde probleem.”

“In het dames dubbel reeks 4 gingen twee van onze eigen leden met de overwinning aan de haal. Kathleen Cottereel en Barbara Coussens. Ze wonnen de finale met 6/3 6/3. Opvallend is de finale bij het gemengd dubbel reeks 3. De amper 13-jarige Aypril Dhelft won er de finale. Een sterke prestatie.”

Vlot verlopen

“We hebben het enorm getroffen met het weer. Een echte droom. De weersomstandigheden waren uitstekend. Enkel op woensdagavond begon het te regenen, maar de wedstrijd was net op tijd gedaan. Verder hebben we wel eens wat motregen gehad, maar er moest geen enkele wedstrijd naar binnen verhuizen of verplaatst worden.”

“In het algemeen is alles eigenlijk verwonderlijk vlot verlopen. De spelers waren telkens stipt op tijd op het terrein aanwezig en de wedstrijden konden telkens tijdig beginnen en eindigen.”

(RV – foto RV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.