Dennis Devriendt wint Kallemoeietriatlon Beernem

De derde editie van de Kallemoeietriatlon in Beernem werd zondag gewonnen door Dennis Devriendt uit Assebroek.

© TVB

De triatleet van LTTL liet na een sterke race Wouter Vander Mast en Ruben Geys achter zich. Uittredend winnaar en plaatselijke favoriet Hannes Vandermoere uit Beernem finishte als 4de.

Twee weken geleden werd Devriendt nog 2de in Sint-Laureins. “Ik voel me heel goed. Stilaan begint de topvorm eraan te komen. Vooral op de tijdritfiets voelde ik veel kracht. Ik zie dat ik voor de 43 km een gemiddeld vermogen van 345 watt leverde. Dat zit goed. Ook in de slotrun van 10 km ging het vooruit. Ik mag zeker niet klagen. Over twee weken wacht de triatlon in eigen Brugge. Ooit wil ik daar eens gewonnen hebben…”

Lieselot Bossuyt wint bij de dames

Bij de dames ging de zege naar een soevereine Lieselot Bossuyt. “Gelukkig ben ik voluit gegaan in het zwemnummer en fietsgedeelte, want in de slotrun liep het niet meer zo vlotjes. Na mijn zege vorige week in Zwevegem was dit mijn tweede overwinning van het seizoen. Mijn volgende doel is de kwart in Brugge en daarna volgt het BK in eigen streek in Kortrijk.”

Johan Coulon wint bij de heren +40

Bij de heren +40 ging de zege naar Johan Coulon. Bij de trio’s was er winst voor Dries Demeulenaere, Tom Vandenbussche en Tom Meire.

(TVB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.