Delfine Persoon bokst op paasmaandag in Bredene (maar weet nog niet tegen wie)

De tegenstandster van Delfine is nog niet bekend. © a-Bart
Olivier Volckaert

Boxing Team Houtland organiseert voor het eerst een boksgala in Bredene. Opvallend: deze week raakte bekend dat Delfine Persoon op de affiche staat, al weet ze nog niet tegen wie ze bokst.

Normaal gezien was de hoofdkamp van het boksgala, waar heel wat Vlaamse en Belgische kampioenen uit de regio present tekenen, voor Hakim Ben Ali. Die kreeg echter een unieke kans om dit weekend te boksen in Cardiff voor de WBA International Title bij de lichtgewichten. “Hierdoor kan hij niet aanwezig zijn en springt Delfine in”, vertelt Filiep Tampere van Boxing Team Houtland. “De tegenstandster van Delfine is nog niet bekend, we zijn nog volop aan het zoeken.”

Het gala start maandag om 16 uur (deuren om 15 uur) in het sportcentrum van Bredene (Spuikomlaan). Tickets kosten aan de deur 20 tot 55 euro, in voorverkoop is er vijf euro korting. Op de affiche prijken naast Delfine onder meer ook Manolito en Leonardo Strynckx, Florence De Coster en Thibault George.

Voorverkoopadressen zijn café De Boksneuze in Lichtervelde, Muziekkaffee Yin Yang in Gits, West-Flanders Motorbikes (HD) in Roeselare, Gemeentehuis Bredene, sporthal Bredene en Staf Versluys Bredene.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier