Op de 3,3 kilometer lange juniorloop ging Damiano Vervaecke met de zegebloemen lopen. De atleet uit Dikkebus haalde het voor Gauthier Verschuere en Julien Omey. Helena Dewaele uit Vichte was de beste bij de meisjes. Annelore Bacquaert en Michelle Dheedene mochten mee op het podium.

Harelbekenaar Emile Vervaecke maakte op de 10 kilometer al vlug zijn intenties duidelijk. Pedro Dujardyn en Joost Dewaele streden ver daarachter samen met Joris Moyaert voor de overige podiumplaatsen. Vervaecke haalde het uiteindelijk met ruim 1 minuut voorsprong op Dujardyn en Dewaele.

Bij de dames was de Izegemse Elke Verleyen iedereen te snel af. Ulrike Debie werd tweede, Els Vermeulen derde.

Op de 6,6 kilometer liep Miguel Bethuyne de tegenstand op een hoopje. De Tieltenaar had ruim twee minuten voorsprong op Christophe Callens. Filip Decoene werd mooi derde.

Bij de dames was Joke D'haeyere uit Wortegem-Petegem de winnares. Isabelle Boone werd tweede voor Axelle Dheedene.

(ELD)

Op de 3,3 kilometer lange juniorloop ging Damiano Vervaecke met de zegebloemen lopen. De atleet uit Dikkebus haalde het voor Gauthier Verschuere en Julien Omey. Helena Dewaele uit Vichte was de beste bij de meisjes. Annelore Bacquaert en Michelle Dheedene mochten mee op het podium.Harelbekenaar Emile Vervaecke maakte op de 10 kilometer al vlug zijn intenties duidelijk. Pedro Dujardyn en Joost Dewaele streden ver daarachter samen met Joris Moyaert voor de overige podiumplaatsen. Vervaecke haalde het uiteindelijk met ruim 1 minuut voorsprong op Dujardyn en Dewaele.Bij de dames was de Izegemse Elke Verleyen iedereen te snel af. Ulrike Debie werd tweede, Els Vermeulen derde.Op de 6,6 kilometer liep Miguel Bethuyne de tegenstand op een hoopje. De Tieltenaar had ruim twee minuten voorsprong op Christophe Callens. Filip Decoene werd mooi derde.Bij de dames was Joke D'haeyere uit Wortegem-Petegem de winnares. Isabelle Boone werd tweede voor Axelle Dheedene. (ELD)