"Zaterdag 22 juni speelden drie teams van TC De Maene de interclubfinale in Kortemark. Onze M13- en J15-ploegen werden beide West-Vlaams kampioen. Dus belofte maakt schuld", lacht een fiere Andy Hoedt. Vanop een boot op het Kanaal Ieper-IJzer nam hij zondag een overwinningsduik.

De jongeren die de dag voordien schitterden in de interclubfinales sprongen hem graag achterna. Links zien we coach Andy net na zijn plons in het kanaal, rechts de springende Victor Hoedt, Brecht Bailleul, Tore Laridon, Justine Hauweele, Zoë De Hantsetters, Nicolaï De Wolf en Thibault Braekeveld.

(KLD)

"Zaterdag 22 juni speelden drie teams van TC De Maene de interclubfinale in Kortemark. Onze M13- en J15-ploegen werden beide West-Vlaams kampioen. Dus belofte maakt schuld", lacht een fiere Andy Hoedt. Vanop een boot op het Kanaal Ieper-IJzer nam hij zondag een overwinningsduik. De jongeren die de dag voordien schitterden in de interclubfinales sprongen hem graag achterna. Links zien we coach Andy net na zijn plons in het kanaal, rechts de springende Victor Hoedt, Brecht Bailleul, Tore Laridon, Justine Hauweele, Zoë De Hantsetters, Nicolaï De Wolf en Thibault Braekeveld.(KLD)