De Belgische boksbond heeft in ons land alle wedstrijden tot en met 30 april geschort wat vermoedelijk nog zal verlengd worden. "Ik zou de komende weken een hele hoop kosten moeten maken, zoals vliegtuigtickets en hotelkamers voor buitenlandse boksers, drukwerk en nog tal van andere zaken, voor een organisatie die hoogstwaarschijnlijk niet zal mogen of kunnen doorgaan", zegt Sven Byosière van King Cobra. "Dit is een financieel risico, ook naar onze sponsers toe, die ik niet kan nemen."

Sergei Ballegeer zou er die avond boksen om de Vlaamse titel (8x3) tegen de Luikenaar Cedric Spera, normaal zijn tegenstander onlangs in Ingelmunster, maar die moest dan omwille van een blessure forfait geven. Als Ballegeer die kamp won was de Belgische kampioen verplicht om tegen hem te boksen. De Brugse Beer zal dus nog even moeten wachten. "De mensen die de voorbije weken reeds een kaartje gekocht hebben voor het Brugs boksgala krijgen uiteraard hun geld terug" besluit Byosière.

(ACR)

De Belgische boksbond heeft in ons land alle wedstrijden tot en met 30 april geschort wat vermoedelijk nog zal verlengd worden. "Ik zou de komende weken een hele hoop kosten moeten maken, zoals vliegtuigtickets en hotelkamers voor buitenlandse boksers, drukwerk en nog tal van andere zaken, voor een organisatie die hoogstwaarschijnlijk niet zal mogen of kunnen doorgaan", zegt Sven Byosière van King Cobra. "Dit is een financieel risico, ook naar onze sponsers toe, die ik niet kan nemen."Sergei Ballegeer zou er die avond boksen om de Vlaamse titel (8x3) tegen de Luikenaar Cedric Spera, normaal zijn tegenstander onlangs in Ingelmunster, maar die moest dan omwille van een blessure forfait geven. Als Ballegeer die kamp won was de Belgische kampioen verplicht om tegen hem te boksen. De Brugse Beer zal dus nog even moeten wachten. "De mensen die de voorbije weken reeds een kaartje gekocht hebben voor het Brugs boksgala krijgen uiteraard hun geld terug" besluit Byosière. (ACR)