Op de 3.000 meter aflossing werd Vosté dinsdag na de series vervangen door Tim Sibiet. Het trio Sibiet, Indra Médard, Bart Swings veroverde in de finale brons. Vosté was ontevreden over zijn verrichting. "Ik kon de Duitser Felix Rijhnen niet bijbenen", verklaarde hij.

Mede omdat Vosté er weinig vertrouwen in had, heeft bondscoach Kwinten Tas gekozen voor de gewijzigde finaleopstelling. Voor de wedstrijden van woensdag neemt Médard op de 1.000 meter de plaats in van Vosté.

Vosté (25) liet eerder weten op de verplaatsbare piste in Barcelona absoluut niet uit de voeten te kunnen. Tas meldde woensdag dat Vosté bij de wegwedstrijden gewoon zal starten.

(BELGA)

Op de 3.000 meter aflossing werd Vosté dinsdag na de series vervangen door Tim Sibiet. Het trio Sibiet, Indra Médard, Bart Swings veroverde in de finale brons. Vosté was ontevreden over zijn verrichting. "Ik kon de Duitser Felix Rijhnen niet bijbenen", verklaarde hij.Mede omdat Vosté er weinig vertrouwen in had, heeft bondscoach Kwinten Tas gekozen voor de gewijzigde finaleopstelling. Voor de wedstrijden van woensdag neemt Médard op de 1.000 meter de plaats in van Vosté.Vosté (25) liet eerder weten op de verplaatsbare piste in Barcelona absoluut niet uit de voeten te kunnen. Tas meldde woensdag dat Vosté bij de wegwedstrijden gewoon zal starten.(BELGA)