Voor het eerst konden de deelnemers ook kiezen voor de 20 kilometer. Dat was een kolfje naar de hand van Jonas Versteele. De Desselgemnaar haalde het voor Andy Vanhaelewyn uit Infgelmuster en Geert Royaert uit Tielt.

Bij de dames was de Deerlijkse Ester Vanlancker de beste. Charlotte Vervaecke werd in haar achtertuin tweede en Dominique Zomerlinck derde.

Op de 10 kilometer was Waregemnaar Hans Omey primus. Andy De Smet werd tweede en Bert Hauspie mocht als derde mee het podium op. Sofie Verstichelen uit Oudenaarde zegevierde bij de dames voor Axana Dheedene en Isabelle Boone.

Bruggeling Michiel Paermentier zette de 5 kilometer naar zijn hand. Hij haalde het voor Frederik De Backer en Ingemar Van Wietendaele. Bij de dames was Liesbeth Vankeirsbick iedereen te snel af. Fyllis Dheedene werd tweede voor Nicky Goesaert.

Opvallende bij de deelnemers op de 5 kilometer was het Brandweerkorps Fluvia uit Beveren-Leie, die in hun volledige uitrusting samen de finish bereikten.

(ELD)

Voor het eerst konden de deelnemers ook kiezen voor de 20 kilometer. Dat was een kolfje naar de hand van Jonas Versteele. De Desselgemnaar haalde het voor Andy Vanhaelewyn uit Infgelmuster en Geert Royaert uit Tielt.Bij de dames was de Deerlijkse Ester Vanlancker de beste. Charlotte Vervaecke werd in haar achtertuin tweede en Dominique Zomerlinck derde.Op de 10 kilometer was Waregemnaar Hans Omey primus. Andy De Smet werd tweede en Bert Hauspie mocht als derde mee het podium op. Sofie Verstichelen uit Oudenaarde zegevierde bij de dames voor Axana Dheedene en Isabelle Boone.Bruggeling Michiel Paermentier zette de 5 kilometer naar zijn hand. Hij haalde het voor Frederik De Backer en Ingemar Van Wietendaele. Bij de dames was Liesbeth Vankeirsbick iedereen te snel af. Fyllis Dheedene werd tweede voor Nicky Goesaert.Opvallende bij de deelnemers op de 5 kilometer was het Brandweerkorps Fluvia uit Beveren-Leie, die in hun volledige uitrusting samen de finish bereikten. (ELD)