BC Waregem kent succes op eigen internationaal badmintontornooi

Het bestuur en de medewerkers van BC Waregem. (Foto HDV)
Redactie KW

Op de 25ste editie van het internationaal badmintontornooi boekten de leden van het organiserende BC Waregem afgelopen weekend enkele mooie resultaten.

In totaal streden maar liefst 300 spelers in sporthal De Treffer in Waregem om de overwinning in verschillende disciplines en klassementen, verdeeld over meer dan 500 wedstrijden.

“Onze leden deden het prima”, aldus secretaris David D’Heygers van BC Waregem. “Bij de dames C1 verloor Annelies Feyers haar enkelfinale in drie sets. Matthew Lu won de enkelfinale bij de heren C2 vlot van zijn Franse tegenstander met 21-9 en 21-12. In het heren dubbel C2 werd het Waregemse duel gewonnen door Louis Speleers en Arthur Adam ten nadele van vader en zoon Freddy en Florian Dheedene. Birgit Van Ackere en Marthe Moreau (DZ99) werden na drie spannende sets tweede in het dames dubbel C2. De winst in het dubbel dames C1 ging naar Elise Van Praet en Greet Carryn. Hans Calu en Gregory Demeyere ten slotte konden hun finale niet winnen en verloren in drie sets. We blikken met dank aan de vele vrijwilligers alleszins tevreden terug op een geslaagde jubileumeditie.”

(DB)