Ardeca, de lubricant partner van de Renties Ypres Rally, heeft beslist om een lokale vzw te steunen door het uitbesteden van de "Ardeca Area". Deze publiekszone op de klassementsproef van Zillebeke zal op zaterdag een gezellige "place to be" zijn voor de rallyfans. De Ardeca Area zal volledig uitgebaat worden door de Chiro van Zillebeke.

"Enerzijds voorzien we de rallyfans op een gezellige manier van dranken en snacks op een spektakelpunt. Daarnaast gaan de opbrengsten integraal naar Chiro Zillebeke, zodat we een lokale jeugdvereniging steunen", vertelt Arne Vandecasteele, de zaakvoerder van Ardeca.

Afspraak op zaterdag 29 juni in de "Ardeca Area" in Zillebeke voor een portie rallyspektakel in een ontspannen sfeer.

Ardeca, de lubricant partner van de Renties Ypres Rally, heeft beslist om een lokale vzw te steunen door het uitbesteden van de "Ardeca Area". Deze publiekszone op de klassementsproef van Zillebeke zal op zaterdag een gezellige "place to be" zijn voor de rallyfans. De Ardeca Area zal volledig uitgebaat worden door de Chiro van Zillebeke. "Enerzijds voorzien we de rallyfans op een gezellige manier van dranken en snacks op een spektakelpunt. Daarnaast gaan de opbrengsten integraal naar Chiro Zillebeke, zodat we een lokale jeugdvereniging steunen", vertelt Arne Vandecasteele, de zaakvoerder van Ardeca. Afspraak op zaterdag 29 juni in de "Ardeca Area" in Zillebeke voor een portie rallyspektakel in een ontspannen sfeer.