Apolloon Kortrijk verliest van Atomix en plaatst zich niet voor Best of Three

Ondanks het verlies kan Apolloon met een goed gevoel terugkijken op een uitstekend seizoen. © VDB

Apolloon Kortrijk is er niet geslaagd zich te plaatsen voor de Best of Three. In de laatste en beslissende match in en tegen Atomix werd het 31-26.

Apolloon en Atomix begonnen voorzichtig aan de wedstrijd, want na 15 minuten stond het 5-5. Atomix schakelde daarna een versnelling hoger, maar Apolloon kon reageren en kon gaan rusten met 14-14.

Na de koffie hielden Atomix en Apolloon elkaar in evenwicht, en de bezoekers kwamen zelfs even op voorsprong. Na tien minuten in de tweede helft sloeg de vermoeidheid echter toe bij Apolloon, dat de thuisploeg zag uitlopen.

Op vijf minuten van het einde was Atomix zeker van de overwinning. Apolloon vocht nog even terug, maar kon niet verhinderen dat het met 31-26 de boot in ging. Einde seizoen voor Apolloon dus, dat met een goed gevoel kan terugkijken op een uitstekend seizoen. Atomix en Doornik spelen de Best ofThree.