Zo was er op zaterdag 3 augustus op de site van de feestelijkheden een straatloop voor niet aangeslotenen en vrije sporters. De organisatie was in handen van het Kriekefeestbestuur dat de medewerking kreeg van de plaatselijke atletiekclub AVI.

Er werd gelopen in leeftijdscategorieën met als uitschieters de volksjogging en de prestatieloop over 8 ronden. Er kwamen in totaal 150 sporters aan de start waarvan 56 jeugdlopers, 50 deelnemers aan de volkscross en 43 deelnemers aan de prestigeloop.

De plaatselijke atletiekclub AVI kwam met om en bij de 50 leden aan de start. De jogging werd gewonnen door Naomi Clinckemaille en bij de prestigeloop ging de overwinning naar de winnaar van de vorige editie Andy Vanhaelewijn voor Bjorn Parmentier en Karel Vandewiele, drie atleten van AVI.

(CLY)

Zo was er op zaterdag 3 augustus op de site van de feestelijkheden een straatloop voor niet aangeslotenen en vrije sporters. De organisatie was in handen van het Kriekefeestbestuur dat de medewerking kreeg van de plaatselijke atletiekclub AVI.Er werd gelopen in leeftijdscategorie√ęn met als uitschieters de volksjogging en de prestatieloop over 8 ronden. Er kwamen in totaal 150 sporters aan de start waarvan 56 jeugdlopers, 50 deelnemers aan de volkscross en 43 deelnemers aan de prestigeloop. De plaatselijke atletiekclub AVI kwam met om en bij de 50 leden aan de start. De jogging werd gewonnen door Naomi Clinckemaille en bij de prestigeloop ging de overwinning naar de winnaar van de vorige editie Andy Vanhaelewijn voor Bjorn Parmentier en Karel Vandewiele, drie atleten van AVI. (CLY)