450 deelnemers aan de start van Duvelloop

Redactie KW

Alleen maar vrolijke gezichten bij de organisatie van de tweede editie van de Oostrozebeekse Duvelloop. De organisatoren nl. de jong oud ksa-leiders hadden er alles aan gedaan om van de tweede editie een topper te maken door o.a. heel wat verbeteringen aan te brengen aan hun organisatie.

Het parcours werd op vele plaatsen gewijzigd zodat het comfortabeler liep en men had er ook voor gezorgd dat op alle plaatsen van het parcours leuke muziek te horen was, iets wat door de deelnemers ten zeerste naar waarde geschat werd. Bij de eerste editie kwamen 300 lopers voorbij de inschrijvingstafel maar dit keer zouden het er een pak meer worden niettegenstaande het druilerige en te frisse weertje voor de tijd van het jaar. Organisator Peter Van Laecke wist te vertellen dat er 450 volwassenen inschreven voor de Duvelloop en dat er voor de kids-run ook nog eens 80 inschrijvingen waren.

“Ik ben er zeker van dat bij mooi lenteweer het er zeker een pak meer zouden zijn, maar we zijn best tevreden met de opkomst. Bij dit succes staat het nu alvast dat er zeker een derde editie aankomt”, besloot organisator Peter Vanlaecke.

(CLY – Foto CLY)