Brugge Slap Club kan ook zo'n matchen winnen (met dank aan Vanaken)

Club had de laatste vier seizoenen al twee keer verloren op Le Canonnier. Altijd een naargeestige verplaatsing. En de internationals hadden tijdens de afgelopen interlandbreak allen samen meer dan 90.000 km gevlogen, had Het Nieuwsblad uitgerekend. Altijd slopend, die interlands over de hele aardbol. En dinsdag wachtte het prestigieuze PSG op het glorieuze kampioenenbal. Altijd gevaarlijk zo'n partijtje vooraf bij het nietige Excel. De 'machine' blauw-zwart leek risico te lopen op Moeskroen, verbazend achtste en dit seizoen thuis nog ongeslagen.

Jabbeke Yorben Lauryssen uit Jabbeke heerst bij junioren

Yorben Lauryssen (Callant-Doltcini) heeft de Superprestige in Boom bij de junioren op zijn naam gebracht. Onze landgenoot uit Jabbeke haalde het voor zijn ploegmaat Arne Baers en Jelle Harteel. Lauryssen wordt ook de nieuwe leider.

Ieper Broer van Emma en Kim: "Wat onze zussen presteerden is gewoon te gek voor woorden"

Thijs Meesseman (broer van Emma) en Robin Mestdagh (broer van Kim (en van Hanne)) spelen zelf basketbal, maar doen dat zonder problemen in de schaduw van hun bekende zussen. Ze genieten ook volop mee met van hun successen, zoals de WNBA-titel die de twee Ieperse zopas behaalden. "Wat we hen toewensen? De Olympische Spelen."

Kortrijk Doe De Grote DerbyQuiz: KV Kortrijk - Zulte Waregem

De derby tussen KV Kortrijk en Zulte Waregem van zaterdagavond houdt Zuid-West-Vlaanderen in zijn greep. Plaagstoten in de aanloop ervan zijn legio, de relletjes tussen de fans achteraf al evenzeer. En tal van spelers hebben een verleden bij zowel KVK als Essevee uitgebouwd. Wat weet jij nog van de vele derby's die dit millennium werden gespeeld?

Provinciale sportkrant

Volleybalspecial 2019

Voetbalspecial

Fotospecials Sport

Meer