Frederick De Marrez looft de aanval van VV Tielt

Daar waar de aanval van VV Tielt de laatste weken wat minder was, heeft die orde op zaken gesteld. Liefst viermaal scoren op verplaatsing was goed voor een ruime zege tegen een toch wel degelijk Bredene. Frederick De Marrez heeft niets dan lovende woorden voor zijn aanvallende ploegmakkers.

“De laatste weken lag de aanval een beetje onder vuur”, stelt de 25-jarige middenvelder Frederick De Marrez. “Meer van buitenaf dan van binnen de club. Door hun prestatie in Bredene mogen we toch wel een pluim op hun hoed steken. Een compliment voor wat de jongens aan de kust gepresteerd hebben.”

“Ik ben nu aan mijn vijfde seizoen bij VV Tielt bezig en ik mag gerust zeggen dat dit toch wel een van de betere seizoenen is. Met een zesde plaats mogen we niet klagen. Er werden weinig spelers aangekocht en de trainersstaf bleef, dus kunnen we verder aan dit project bouwen. Het resultaat is momenteel heel positief en we hopen daar volgend seizoen op verder te kunnen bouwen.”

Geen stoute voorspellingen

Ik ben al heel tevreden met waar we nu staan, maar als het nog wat beter kan, is dat mooi meegenomen. Stoute voorspellingen zal ik echter niet doen. Zelf blijf ik bij de club, dat zal dus mijn zesde seizoen worden. Hopelijk kunnen we de ploeg verder uitbouwen en opnieuw een mooi resultaat neerzetten. Maar eerst de drie punten pakken tegen Staden en het seizoen succesvol voortzetten.”

(WD)

Zondag 4 maart om 15 uur: VV Tielt – SK Staden

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.