Dinsdag 7 april, 2020

Nieuws uit Roeselare

Vanaf vandaag vind je op www.beire.vanrsl.be een ruim alternatief aanbod terug waarmee de Stad Roeselare elke inwoner wil blijven stimuleren om vanuit hun eigen kot de creativiteit en vrije tijd op te zoeken én terug te vinden.

De brandweer van Roeselare werd zondag omstreeks 10.30 uur opgeroepen voor een buitenbrand langs de Kleine Ardooisestraat op de grens van Roeselare met Ardooie.

Alle sectoren in ons land worden zwaar getroffen door de coronacrisis. Ook de muziek- en theaterwereld zit met de handen in het haar. Artiesten die nog maar net begonnen, hebben nu ook wel eens een slapeloze nacht want gaat de muzieksector nà deze zware crisis nog in hen investeren ? Op zaterdag 15 februari stelde zanger Gio Vano uit Roeselare zijn eerste single 'Kleine dingen' officieel voor. Eén maand later mocht hij al niet meer optreden. "Gaan de fans mij niet vergeten", vraagt hij zich angstig af.

Heel wat jongeren beschikken jammer genoeg niet over een eigen laptop om in coronatijden thuis lessen te volgen of taken te maken. Daarom schonk hr-dienstengroep Liantis er 204 aan Digital For Youth, dat ervoor zorgt dat de laptops terechtkomen bij de jongeren die er het meest nood aan hebben.