Koksijde / Restaurant Koksijde / Restaurant Restaurant Carcasse Sint-Idesbald stijgt naar 14/20 in Gault & Millau Begin deze zomer zette een brand in de keuken van sterrenrestaurant Carcasse in Sint-Idesbald een domper op dit topjaar voor slager Hendrik Dierendonck en zijn team. Voor de ambitieuze chef Timon Michiels (25) en zijn jonge team is het een deugddoende opsteker dat restaurantgids Gault & Millau het restaurant nog een half punt meer toekent dan vorig jaar. Een score van 14/20 is voor het hele team een stimulans om de lat nog hoger te leggen, om nog beter te presteren. Na meer dan zes weken opent Carcasse op 17 november opnieuw de deuren. 8 november 2022
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Generatie Julius: de persoonen van morgen Dat zijn vader maar snel met pensioen gaat, zegt Julius Persoone. Zodat hij zijn vleugels kan uitslaan en de culinaire wereld veroveren. Samen met ‘matjes’ als Timon, Dylan, Bart en Charlotte. Maak kennis met Generatie Julius. 16 september 2022
Koksijde / Brand Koksijde / Brand Vleesrestaurant Carcasse in Koksijde blijft nog week langer dicht na keukenbrand: "Zondag wel barbecue aan watersportclub" Opnieuw pech voor het bekende vleesrestaurant Carcasse uit Sint-Idesbald bij Koksijde. Na de fikse keukenbrand afgelopen zondagavond zal het restaurant nog een week extra dicht blijven. “De herstelwerken duren langer dan gedacht, ondanks de vele hulp”, zegt chef Timon Michiels. Zondag gaat Carcasse wel op locatie en verzorgt een barbecue bij watersportclub KYC. 7 juli 2022
Koksijde / Brand Koksijde / Brand Bekend sterrenrestaurant Carcasse in Sint-Idesbald sluit een week de deuren na keukenbrand: “Zware domper, maar het kon veel erger geweest zijn” Het bekende restaurant Carcasse van slager Hendrik Dierendonck in Koksijde, al vijf jaar lang bekroond met een Michelinster, moet een week de deuren sluiten na een kleine brand in de keuken zondagavond. Hendrik vernam het nieuws net nu hij op vakantie is in het buitenland. “Het is een zware domper, maar het kon veel erger geweest zijn”, zegt hij. Vijfhonderd eters moeten deze week afgezegd worden. 4 juli 2022
Koksijde / Horeca Koksijde / Horeca Koksijds restaurant Carcasse prijkt op achtste plaats in internationale ranking van beste steakrestaurants In de top 10 van de World’s 101 Best Steak Restaurants schittert het Koksijdse restaurant Carcasse op de achtste plaats tussen huizen met wereldfaam. Een verdiende pluim op de hoed van Hendrik Dierendonck en zijn jonge chef Timon Michiels. 12 april 2022