Lekker Lekker Dokkoon Kapueak van sterrenrestaurant Boo Raan stelt kookboek voor: “Gewoon thuis Thais toveren” In wijnshop Pinot in de Lippenslaan, en in aanwezigheid van onder meer de ambassadeur van Thailand, is het kookboek van het Thaise sterrenrestaurant Boo Raan voorgesteld. “Het boek bevat meer dan zestig gerechtjes die je zonder al te veel moeite thuis kunt proberen.” 30 juni 2022
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Nieuwe app verwittigt als er een tafeltje vrij komt op restaurant Niets zo vervelend voor een restauranthouder dan een tafeltje dat vrijkomt. Niet alleen dreig je zo inkomsten te verliezen, maar moet je vaak in volle shift nog op zoek naar een oplossing. Een oproep op Facebook of trouwe klanten proberen te bereiken, is dan ook heel tijdrovend.Ondernemer Patrick De Langhe uit Knokke-Heist bedacht daarom de … 6 mei 2021
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Knokse sterrenchef Dokkoon: “Ik voel me geen chef, ik voel me gezegend” Het was nooit een doel op zich, een eigen Michelin-ster. Dat de Knokse Dokkoon Kapueak er nu eentje heeft, kan ze bij momenten nog altijd niet geloven. Haar Thais restaurant Boo Raan blijft voorlopig nog dicht, maar stilzitten doet ze allerminst. Ze werkt harder dan ooit. Aan haar gerechten én haar toekomst, met onder meer een eigen boek. Maar ook altijd met één oog op haar onwaarschijnlijk verleden, dat begon in een piepklein dorp aan de andere kant van de wereld. “Ik vergeet nooit waar ik vandaan kom. Nooit.” 5 december 2021
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Het verhaal achter de eerste Michelinster van Boo Raan: “Niet slecht voor een meisje uit de jungle, hé?” Dokkoon Kapueak (38) en haar zakenpartner Patrick De Langhe (55) leefden de voorbije week op een roze wolk. Hun restaurant Boo Raan werd maandag de eerste Thai van het land met een Michelinster. “Niet slecht toch voor een meisje uit de jungle, dat leren koken heeft van haar oma”, knipoogt Patrick. 13 januari 2021