Brugge / Horeca Brugge / Horeca “We gaan voor à la carte bistro met losse sfeer”: Chef Diego De Baets (42) opent restaurant Atelier D The Bistro in Brugge Op zaterdag 13 januari opent de ervaren chef Diego De Baets (42) de deuren van Atelier D The Bistro in het pand in de Hoogstraat waar nu nog De Gouden Kroes is gevestigd. “We gaan voor een à la carte bistro met fijne gerechten, maar wel met een losse, toegankelijke sfeer in de zaal”, zegt Diego. 18 december 2023
Oostende / Samenleving Oostende / Samenleving Diego De Baets (Grand Café Brassi) maakte beste garnaalkroket: “De kracht komt uit de bouillon” De vakjury bekroonde de garnaalkroket van Grand Café Brassi als beste, gevolgd door die van Le Bassin en ’t Botteltje. Een mooie erkenning voor chef Diego De Baets die zich volop voorbereidt op deelname aan de prestigieuze wedstrijd ‘Eerste Kok van België’. En hij verklapt het geheim achter de winnende garnaalkroket. 27 oktober 2022
Horeca Horeca Diego De Baets roert in de potten van Brassi Grand Café in Kursaal: “Ik wil Oostende opnieuw een Michelinster bezorgen” Waar vroeger het bekende restaurant Aqua del Mar zat in Kursaal Oostende, bevindt zich sinds deze week Brassi Grand Café. Aan het fornuis: de bekende chef Diego De Baets (41), vier keer finalist ‘Prosper Montagné’ en finalist ‘Bocuse d’Or België 2021’. Vanaf december roert de chef ook nog in de potten van een nieuw gastronomisch restaurant in het casino. 20 juli 2022
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Abel Demeestere (22) mag zich voortaan 'Eerste kok van België 2022' noemen In Brugge heeft Abel Demeestere van restaurant Hof van Cleve in Kruisem de titel van ‘Eerste Kok van België 2022’ gewonnen. Hij haalde het van de vier andere finalisten tijdens de 69ste editie van de meesterschapswedstrijd, georganiseerd door Club Prosper Montagné. De prijs voor ‘beste keukencommis’ gaat naar Laurence De Smet, die hem bijstond. 4 oktober 2021