Kinderdagverblijf Kiekeboe blaast 15 kaarsjes uit

Sarah Geers omringd door collega's en kinderen.© Davy Coghe
Sarah Geers omringd door collega's en kinderen.© Davy Coghe
Redactie KW

Kinderdagverblijf Kiekeboe in de Vrijheidsstraat in Assebroek bestaat 15 jaar.

Toen Sarah Geers startte met haar kinderdagverblijf was ze amper 21 jaar oud en velen twijfelden toen of ze het vol zou houden. Heel wat collega’s wezen op haar jonge leeftijd. Maar 15 jaar later is Kiekeboe er nog steeds. “Ik slaag er als alleenstaande mama in het allemaal te runnen en kan rekenen op een enthousiast vijfkoppig team. Ik kan 22 kindjes opvangen van 0 tot 3 jaar. Het zijn dus de baby’s en de peuters. De interesse in ons kinderdagverblijf is de voorbije jaren alleen maar gegroeid.”

“Ik geef altijd voorrang aan broertjes of zusjes die later willen komen. We zijn nu al volzet tot 2022. Ik raad zwangere vrouwen aan om meteen al een plaats te zoeken want de wachtlijsten worden steeds langer.”

“Het waren voor mij geen gemakkelijke jaren want vier jaar geleden kreeg ik een herseninfarct en ben dan een tijdje niet actief geweest. Gelukkig kon het kinderdagverblijf toen gewoon verder open blijven. Mijn team deed dat voortreffelijk. De ouders hebben er nooit iets van gemerkt en hebben steeds dezelfde dienstverlening gekregen”, besluit Sarah Geers van Kiekeboe. (SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.