Hogeschool Vives uit Kortrijk steekt studenten hart onder de riem met online radio

Annelies Nollet

Om de studenten toch wat op te beuren nu hun examens bijna voorbij zijn, organiseerde het departement van Onderwijs van hogeschool Vives in Kortrijk dinsdag een online campusradio. Studenten en docenten konden verzoeknummers aanvragen.

Om de studenten een hart onder de riem te steken organiseerde Vives op campus Kortrijk een online campusradio. Het gaat om een initiatief van het studiegebied onderwijs en de dienst studentenvoorzieningen. Het gebeuren was dinsdag live online te volgen van 11.00 tot 12.30 uur. Studenten en docenten konden verzoeknummers aanvragen.

“De kroketten zijn verwerkt en de kerstboom verdwijnt op steeds meer plaatsen uit het zicht. De spanning bouwt ook weer op met de examens en stages voor docenten en studenten. Muziek zorgt voor een heerlijk rustmoment of biedt de kans om armen en benen eens goed los te gooien. Daarom presenteerden twee docenten de online campusradio, waarbij ze live in beeld kwamen. Collega’s en studenten kregen de mogelijkheid om hun favoriete nummers door te geven of een nummer voor collega’s voor te stellen”, klinkt het enthousiast.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.