Roeselare / Recepten Roeselare / Recepten Heel wat op stapel tijdens Week van de Smaak Van 18 tot 28 november vindt de Week van de Smaak plaats in Vlaanderen en Brussel. Aangezien Roeselare bekend staat als dé stad van smaak en voeding pakt men in die week met enkele niet te versmaden culinaire activiteiten uit en ook de aftrap van de Rode Neuzendag staat op het programma. 13 juli 2022
Izegem / Economie Izegem / Economie Slager Dries zet zaak in Izegem stop: “Afscheid wordt pijnlijk” Na ruim zeven jaar sluit Slagerij Dries eind juni voorgoed de deuren. Slager Dries Tytgat opende de zaak in de Roeselaarsestraat samen met zijn toenmalige echtgenote, maar sinds zijn scheiding vindt Dries de drive niet echt meer. “Ik zal mijn personeel en mijn trouwe klanten missen”, klinkt het. 15 april 2021
Economie Economie Met Dries Cappelle (24) heeft Kruiseke opnieuw een slagerij Kruiseke heeft sinds donderdag weer een slagerij. Vrijgezel Dries Cappelle (24) kocht gewezen café Het Volksbelang in de Kruisekestraat en begint er vol enthousiasme met Slagerij Dries. De jonge slager is afkomstig uit Beselare. Zijn ouders zijn landbouwers. In Slagerij Dries zal rundsvlees van eigen kweek te koop zijn. 14 februari 2021
Roeselare / Samenleving Roeselare / Samenleving Michelinkeuken op maat van iedereen in Boury Boutique in Roeselare Een diner in tweesterrenrestaurant Boury is niet bepaald goedkoop. Maar nu het restaurant voorlopig gesloten is, kan iedereen in pop-up Boury Boutique proeven van de supergerechten van chef Tim Boury. In de winkel op de hoek van de Wallenstraat kun je culinaire toppers kopen maar ook bestek, servetten en plaids die in restaurant Boury een plaatsje hebben. 17 december 2020