Zoon Dylan erg openhartig over affaire van Wendy Van Wanten met prins Laurent

Redactie KW

Dag Allemaal publiceert vandaag een open brief van Dylan, de oudste zoon van Wendy Van Wanten, aan zijn moeder, die hij deels schrijft na het ‘hoer-incident’ uit de Eén-reeks ‘Albert II’.

Daarin roept hij haar op om niet langer te zwijgen tegen elkaar, maar na vijf jaar de banden weer aan te halen en de ruzie uit te praten. Uit de open brief blijkt dat hij nog altijd geen grote fan is van Frans, de partner van Wendy, en dat hij nog steeds Danny, haar vorige echtgenoot, diep in het hart draagt. “Voor de opnames van ‘Wie wordt de man van Wendy’ moesten we plots naar zee, om naar het circus te gaan. Maar Frans en jij gingen in mijn ogen zo in elkaar op, dat jullie mijn broertje maar weinig aandacht gaven. En hij had je al weken niet gezien”, klinkt het.

“Als hij je sommeerde, moest je stante pede alles laten vallen”

Opvallend zijn vooral de passages over prins Laurent. “Je hield van hem. Meer dan van mijn natuurlijke vader, meer dan van Danny zelfs. Laurent was de liefde van je leven. Je overlaadde hem met geschenken. Een duur horloge, een gsm. Zelf kreeg je niets”, verwoordt hij het. Volgens de open brief moest Wendy Van Wanten alles prompt laten vallen wanneer de prins haar ‘ontbood’, zelfs op de verjaardag van Dylan zelf.

“Tante Annie en ik keken van door de velux op zolder”

Hij blikt ook nog eens terug op het eerste bezoek van de prins ten huize Van Wanten. “Een echte prins kwam jou ophalen, dat vond ik gewoon het toppunt van spanning. Zelfs tante Annie kwam afgezakt om Het Grote Moment mee te maken en samen keken zij en ik vanuit de velux op de zolderverdieping hoe een zwarte limousine onze oprijlaan inreed. De prins zelf zagen we niet. Jij stapte in, hij stapte nooit uit. Dat vond ik eigenlijk wel wat onbeleefd van hem, maar een prins moest je iets vergeven, daar was het tenslotte een echte prins voor.”

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier