Zonnige feestdag in het verschiet

Redactie KW

Maandag is het eerst wisselend bewolkt en later geleidelijk zonniger. De maxima schommelen tussen 20 tot 25 graden.

Maandag wordt het overdag eerst wisselend bewolkt met opklaringen en stapelwolken. In de loop van de namiddag worden die opklaringen geleidelijk breder. De maxima liggen tussen 20 en 25 graden. Aan zee wakkert de wind na de middag aan naar matig tot af en toe vrij krachtig.

‘s Avonds en ‘s nachts is het lichtbewolkt tot helder. Naar de ochtend toe verschijnen er plaatselijk lage wolken, vooral in het noorden van het land, of een mistbank. Minima van 9 tot 13 graden bij een meestal zwakke wind die ruimt naar oostnoordoost. Dinsdag wordt het zonnig. De maxima liggen rond 22 graden aan zee.

Woensdag wordt een zonnige dag met maxima in de buurt van 25 graden. De wind waait meestal zwak tot soms matig uit noordoost tot oost. Daarna krijgen we minder mooi weer. Donderdag wordt het vanaf de Franse grens zwaarbewolkt met buiige regen, soms vergezeld van onweer. De maxima liggen rond 22 graden. De wind is zwak en meestal veranderlijk. Vrijdag zijn er veel wolkenvelden met kans op enkele lokale buien.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier