Zaterdag afscheid van Arne ‘DJ K-Os’ Debruyne in Diksmuide

Redactie KW

Arne Debruyne (32), bij jongeren beter bekend als DJ K-Os, is in de nacht van vorige week vrijdag op zaterdag plots overleden aan een hartaanval. Nu zaterdag wordt er afscheid van hem genomen in Diksmuide.

Arne Debruyne, Kros voor de vrienden en DJ K-Os voor wie al eens in het uitgaansleven vertoeft, was vorige week vrijdagavond op een feestje in Gent. Hij voelde zich niet lekker en ging naar huis, in de buurt van Gent, waar hij een woning deelde met enkele vrienden. Daar trof een huisgenoot hem op zaterdag aan. Hij was overleden aan een hartaanval.

De hele week al regent het rouwbetuigingen op het prikbord van deze techno- en hardcoredeejay, die in zijn genre behoorlijk wat naam en faam had opgebouwd en zijn plaatsje had op het Gentse label Bug Klinik, jaren geleden opgericht door Kenny Vandaele ofte X&Trick uit Kortemark, met wie hij goed bevriend was.

Zijn plotse overlijden laat een erg ruime vriendenkring in diepe rouw achter. Er is een uitvaartplechtigheid, nu zaterdag om 13.30 uur in de aula van uitvaartcentrum Cornelis in de Woumenweg in Diksmuide. Nadien is er mogelijkheid om nog na te praten in de zaal van muziekclub 4AD.

(FJA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.