WZC Ter Berken in Roeselare verkozen tot ZORGwerkgever 2012

© foto OCMW Roeselare
Redactie KW

Het woonzorgcentrum Ter Berken van het OCMW in Roeselare is uitgeroepen tot winnaar van ZORGwerkgever 2012 in de categorie van middelgrote voorzieningen. ZORGwerkgever is een initiatief van Anders vzw en Ablecare bvba.

WZC Ter Berken schreef zich samen met tientallen andere woonzorgcentra in voor een doorgedreven audit in samenwerking met Prof. Dr. Peter Van Bogaert van de Universiteit Antwerpen. Deze audit brengt in elke voorziening de tevredenheid van de medewerkers in kaart. Op die manier kunnen de leidinggevenden de werking van hun WZC optimaliseren. Er werden telkens drie woonzorgcentra genomineerd voor de drie categorieën: kleine voorzieningen (<75 wooneenheden), middelgrote voorzieningen (76-125 wooneenheden) en grote voorzieningen (>125 wooneenheden).

WZC Ter Berken werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie middelgrote voorzieningen voor WZC De Zavel in Antwerpen en COZ Sint-Jozef in Woumen. In de categorieën kleine voorzieningen en grote voorzieningen werden respectievelijk WZC Villa Mozart uit Heusden-Zolder en WZC Vincenthof uit Oostakker geselecteerd als winnaar.

(A.D.)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.