Wie biedt op de snor van Lieven Lybeer ?

© Foto BWB
Redactie KW

Maandag 19 december komt Music For Life van Studio Brussel met een mini Glazen Huis naar het Kortrijkse Schouwburgplein. Eerste schepen Lieven Lybeer wil zijn duit in het zakje doen en veilt zijn snor voor het goede doel.

Onder de noemer ‘Snor for life’ gooit Lieven Lybeer, die de voorbije drie jaar het burgemeesterschap waarnam in de plaats van Stefaan De Clerck, zijn handelsmerk in de strijd. Lieven Lybeer zonder snor, niemand die het zich nog kan voorstellen. Wie het meest biedt voor de snor, mag die maandag tijdens de live-uitzending persoonlijk afscheren. Bieden kan op http://www.2dehands.be/verzamelen/overige-verzamelstukken/souvenirs/musicfor-life-snor-van-109095786.html?plaats=1

Het eerste bod bedroeg 1 euro, intussen is het al verhoogd tot 10 euro door een ‘Connie’, we vermoeden dat het zijn vrouw is.

Ook andere Kortrijkzanen gooien zich in de strijd. Zo organiseren twee leerlingen van Pleinschool Leiekant een karaokenamiddag, worden de leerkrachten van Stella Maris enkele dagen felgekleurde wc-madammen en kunnen leerlingen van het VTI stemmen op enkele nummers. De leerlingen van Ter Bruyninge namen een lied met bijhorende videoclip op. Howest voert al het hele jaar acties en maakt volgende week vijftig uur live radio. Ook bedrijven en verenigingen gooien hun creativiteit in de strijd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Music For Life.

Maandag volgt de Kortrijkse apotheose met een mini Glazen Huis van 14 tot 20 uur op het Schouwburgplein. Er staan optredens gepland en Linde Merckpoel komt voor de presentatie.

(MVM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.