Vzw Vlambiance pakt uit met lingeriekalender

Redactie KW

Nadat vzw Vlambiance de eerste lingeriekalender uitbracht, stelden zich al drie meisjes uit Vlamertinge kandidaat. Er komt dus volgend jaar een tweede kalender op de markt. De reacties op de eerste kalender zijn alvast heel positief.

Filip Bondue, voorzitter van vzw Vlambiance, zat al een tijd met een iets meer gedurfde kalender in het hoofd, maar tussen denken en doen, ligt nog een wereld van verschil. “Bij toeval waren we dit jaar aanwezig ‘Op de Beursvloer’ in Het Perron”, vertelt Filip Bondue. “Aanvankelijk dachten we dat dit niets voor ons was. Het was de bedoeling om er matches te sluiten, maar we wisten absoluut niet wat men tegenover ons aanbod kon stellen. vzw Vlambiance verhuurt springkastelen, een rijdende drankbar, en nog zoveel meer. We wisten niet welke tegenprestatie we daarvoor konden krijgen.”

Er werden een honderdtal exemplaren van de kalender gedrukt waarvan er al een 70-tal verkocht zijn. “Die kalenders worden aan 15 euro in de horecazaken in Vlamertinge verkocht”, vervolgt Filip Bondue. “Je kan vlug uitrekenen wat dit ons opbrengt. Die 1.500 euro steken we niet in onze eigen zakken, maar het bedrag wordt gebruikt om vzw Vlambiance verder te laten werken. Alles wat Vlambiance doet, is trouwens voor alle Vlamertingenaars. Het is ook de eerste keer dat we iets verkopen.”

(dvdb)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen Het Wekelijks Nieuws West

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.