Vzw Centrumstraten Roeselare presenteert ‘centrumstrateeg’ Alex Leupe

Redactie KW

De vzw Centrumstraten Roeselare, organisator en coördinator van commercieel gelinkte evenementen in Roeselare, stelde de 44-jarige Alex Leupe aan als ‘centrumstrateeg’. Die moet de werking van de vzw professionaliseren en meer operationele continuïteit en slagkracht geven.

Centrumstrateeg Alex Leupe krijgt de opdracht om de citymarketing en het centrummanagement verder uit te bouwen onder de koepel van de vzw Centrumstraten in nauwe samenwerking met de stad Roeselare. Alex Leupe is 44 jaar, studeerde marketing en woont al meer dan twintig jaar in Roeselare. Hij werkte onder meer bij de Bank van Roeselare en Roularta Media Group. Hij is sinds meer dan 15 jaar onafhankelijk consultant voor eenmanszaken en kmo’s.

“Hij kent heel goed de noden, wensen, vragen,… van zowel de consument als de handelaars/winkels”, stelt Johan Van Brempt, voorzitter van de vzw Centrumstraten. “Alex zal als centrumstrateeg de bestaande evenementen en initiatieven helpen verder uitbouwen en nieuwe initiatieven mee gestalte geven en coördineren.” Er komt onder meer een totaal vernieuwde website. (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier