Voormezele verontwaardigd na sluikstorten beton

Redactie KW

Een fietser merkte vorige week een grote hoeveelheid beton op in een gracht langs de Pannenhuisstraat. Sluikstorting is er voor de bewoners jammer genoeg een gekend probleem.

Wandelaars en fietsers die vorige week in de Pannenhuisstraat in Voormezele voorbijkwamen, keken raar op. In de gracht langs de weg had iemand liefst twee tot drie kubieke meter beton gestort. “Ik fietste er vorige woensdag en zag het goedje meteen liggen”, vertelt een man die anoniem wil blijven. “Ik kon gewoon in de gracht wándelen. Het was wellicht nog niet zo lang gebeurd, want het beton voelde nog warm aan.”

Volgens de man is het niet de eerste keer dat een geval van sluikstorten in de Pannenhuisstraat wordt vastgesteld. “Er wordt vanalles in de gracht gegooid. Ik heb zelfs al eens een volledige salon zien liggen. Maar beton storten is echt extreem. Dat iemand dit durft doen is ronduit schandalig.” Ironisch genoeg staat vlakbij deze ‘stortplaats’ een bordje “net opgeruimd” van een zwerfvuilactie enkele maanden geleden.

(SL)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.