Vlaanderen Vakantieland gecharmeerd door Veurne en Lo

Redactie KW

Dinsdag 21 en woensdag 22 juni strijkt Vlaanderen Vakantieland neer in Veurne. De uitzending is gepland voor de eerste of tweede week van september.

Reporter Kristien Maes, bekend van ondermeer Ketnet en Studio Brussel, en regisseur Nele Termont kwamen vorige week al op ontdekking in Veurne en waren duidelijk gecharmeerd door het gezellige, mooie historische stadscentrum, de Moeren en de landelijke charmante dorpjes.

Begeleid door een bekende Veurnaar zal Kristien Maes gevolgd door een cameraploeg onder meer een wandeling door het stadspark maken en een bezoek brengen aan het gloednieuwe bezoekerscentrum in de dienst voor toerisme. Er staan ook opnames gepland in het Bakkerijmuseum en de Beauvoordse Walhoeve.

Naast Veurne komt ook Lo aan bod in de uitzending. Hier gaat de aandacht onder meer uit naar het eveneens gloednieuwe bezoekerscentrum van de koekjesfabriek Jules Destrooper.

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Kust)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten