Vives, de fusie van Katho en KHBO, heeft nieuwe directie klaar

Redactie KW

Vives, de fusie van Katho en KHBO, heeft zijn managementstructuur vastgelegd door de directiefuncties toe te wijzen.

Piet Deleersnyder uit Brugge, nu algemeen directeur van KHBO, wordt binnen Vives de overkoepelende directeur van de diverse campussen en Joris Hindryckx uit Houthulst, nu algemeen directeur van Katho, de overkoepelende directeur van de studiegebieden.

Uitzondering

Er zijn drie campusdirecteurs voorzien en zes studiegebieddirecteurs. Eén iemand ontspringt de dans van de nieuwe directiestructuur, aangezien hij een jaartje voor zijn pensioen staat: Torhoutenaar Dirk Devriendt. Die blijft tot eind van het academiejaar 2013-2014 departementshoofd van de Torhoutse lerarenopleiding Katho-Reno.

9 directeurs, 9 namen

Jan Vandekerckhove wordt campusdirecteur Brugge-Oostende, Roderik Valcke campusdirecteur Kortrijk en Patricia Waerniers campusdirecteur Roeselare-Tielt-Torhout.

Daarnaast zijn er 6 studiegebieddirecteurs: voor biotechniek en paramedische beroepen Isabel Vanslembrouck, voor handelswetenschappen en bedrijfskunde Johan De Langhe, voor onderwijs (lerarenopleiding) Johan Vanderhoeven, voor sociaal-agogisch werk Veerle Dekocker (tot eind 2013 eerst nog Luc De Mey), voor technologie Wim Haegeman en voor verpleegkunde en vroedkunde Nancy Boucquez.

Meer in Krant van West-Vlaanderen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.