VIDEO Gewezen Miss België ondergaat gewillig ijskoude douche

Redactie KW

Het zal wel de droom van menig man zijn: een Miss België een ijskoude douche geven. Filip Vanden Berghe van Missitems mocht Cilou Annys er op eentje trakteren in het kader van de Ice Bucket Challenge.

Vorige week nog was de Brugse ‘missdienaar’ zelf het gewillig slachtoffer van dienst en liet hij toen Cilou een emmer ijswater over zijn hoofd kappen. Prompt nomineerde hij haar voor zo’n klontjesmoment, samen met nog twee andere missen.

La Annys ging de uitdaging aan en mocht op haar beurt drie anderen nomineren. Dat werden actrice ‘en partner in crime in Milaan’ – op de catwalk dus – Lize Feryn, haar autosponsor Alexander Roelens, en Enzo Ide, zoon van de rijke Wingense ondernemer Joris Ide en zelf actief in de wereld van de karting. En blijkbaar ook een goeie vriend van Cilou Annys. Eerstdaags mogen we dit drietal dus in een kletsnatte versie verwachten.

(FJA)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.