Verkoop project ‘Dock 5’ op Oosteroever in Oostende start jaar vroeger dan gepland

© Versluys Groep
Redactie KW

Versluys Groep start een jaar vroeger dan gepland de voorverkoop van het nieuwe project ‘Dock 5’ op de Oosteroever in Oostende. “Het bewijst de stijgende populariteit van dit nieuwe stadsdeel”, luidt het.

Dock 5 is al de zevende deelfase van het woonproject op de Oosteroever, waar in totaal bijna 1.000 woonappartementen komen. Het is een kleinschalig project met 20 ruime woonappartementen en één penthouse. Er is een mooi uitzicht op zee, duinen en op de toekomstige jachthaven.

De bouw van het nieuwe stadsdeel aan de historische havendokken van Oostende op de Oosteroever begon in 2014. “De eerste vier deelfasen, waaronder het beeldbepalende landmark ‘Baelskaai 12’, met zijn outdoor zwembaden, werd in een recordtijd verkocht en opgeleverd”, zegt ceo Bart Versluys. “De iconische Ensor Tower is al voor 65 procent verkocht en het exclusieve One Baelskaai al voor 55 procent. Beide projecten zijn ondertussen al in volle ruwbouw.”

Handelspanden

“Na de heraanleg van de Hendrik Baelskaai is ook de vraag naar handelspanden de voorbije zes maanden spectaculair toegenomen. Binnenkort opent het befaamde Italiaanse restaurant ‘Marina’ de deuren op de Baelskaai en onlangs kondigde ook de bekende conceptstore en coffeebar ‘Kabine’ uit Koksijde aan een tweede groot filiaal te openen op de Oosteroever in residentie Victoria”, aldus Bart Versluys.

“Daarnaast zijn er nog heel wat concrete gesprekken met tal van geïnteresseerde partijen. Versluys Groep gaat hierbij heel selectief te werk, met een voorkeur voor kwaliteitsvolle en vooruitstrevende winkel- of horecaconcepten.”

(HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier