Een aannemer installeert vrijdag ophangsystemen voor vlaggen aan de verlichtingspalen langs de Zuiderlaan (R35). Behalve voor fietsers en voetgangers is er daarom geen doorgaand verkeer mogelijk van de Meersstraat naar de Verbindingsweg.

Er is een omleiding uitgetekend via de Henri Lebbestraat, Expresweg (N382) en Verbindingsweg. De omgekeerde rijrichting, van de Verbindingsweg naar Meersstraat, blijft wél de hele dag open voor alle verkeer. Ook de parking van Waregem Expo is de hele dag bereikbaar via het rondpunt met de Meersstraat. (PNW)

Een aannemer installeert vrijdag ophangsystemen voor vlaggen aan de verlichtingspalen langs de Zuiderlaan (R35). Behalve voor fietsers en voetgangers is er daarom geen doorgaand verkeer mogelijk van de Meersstraat naar de Verbindingsweg. Er is een omleiding uitgetekend via de Henri Lebbestraat, Expresweg (N382) en Verbindingsweg. De omgekeerde rijrichting, van de Verbindingsweg naar Meersstraat, blijft wél de hele dag open voor alle verkeer. Ook de parking van Waregem Expo is de hele dag bereikbaar via het rondpunt met de Meersstraat. (PNW)