Westkantstraat in Ruddervoorde onderbroken vanaf 3 juni

Redactie KW

Vanaf 3 juni is de Westkantstraat in Ruddervoorde aan de kant van de Torhoutsestraat afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. Deze weg vormt een drukke verbinding van Ruddervoorde en Lichtervelde.

De rijweg wordt over de hele breedte uitgebroken om een verbinding te kunnen maken tussen de gracht in de Westkantstraat en de beek achterliggend in de weilanden. Voor de fietsers is er een omleiding voorzien via de Torhoutsestraat en de Vrijlatenstraat of via de Westmolenstraat en de Groenstraat. Wagens en vrachtwagens kunnen de omleiding volgen via de Torhoutsestraat en Reigatstraat.

De werken starten op maandag 3 juni en duren normaal tot 21 juni als alles volgens de planning verloopt. Er wordt uitdrukkelijk gevraagd deze omleiding te gebruiken in het belang van de verkeersveiligheid in de Vliegend-Paardstraat en Vrijlatenstraat. De Reigatstraat is breder en daardoor beter geschikt als alternatieve route. Deze werken passen in de spitsing van oppervlakte water en riool water en de aansluiting van het rioleringsstelsel op het waterzuiveringsstation in de Leite.

(GS)

Bij vragen neem contact met dienst Publieke Ruimte: tel. 050 819 880 of openbarewerken@oostkamp.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier