Daardoor wordt er nog hinder verwacht tot eind maart 2020. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer. Het einde van de werken was normaal gepland voor eind dit jaar.

De werken liepen vertraging op, omdat bij het uitbreken van de voegen van de bruggen werd vastgesteld dat de waterdichte rok, die ervoor moet zorgen dat water niet kan insijpelen in het beton, in slechte staat is en ook vernieuwd moet worden.

Tot eind maart moet het verkeer in beide richtingen over twee versmalde rijstroken. De maximumsnelheid blijft 70 kilometer per uur. Alle op- en afritten blijven open.

(Belga)

Daardoor wordt er nog hinder verwacht tot eind maart 2020. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer. Het einde van de werken was normaal gepland voor eind dit jaar.De werken liepen vertraging op, omdat bij het uitbreken van de voegen van de bruggen werd vastgesteld dat de waterdichte rok, die ervoor moet zorgen dat water niet kan insijpelen in het beton, in slechte staat is en ook vernieuwd moet worden. Tot eind maart moet het verkeer in beide richtingen over twee versmalde rijstroken. De maximumsnelheid blijft 70 kilometer per uur. Alle op- en afritten blijven open.(Belga)