Werken op drie plaatsen in Diksmuide

De nieuwe weg die de kleinhandelszone met de randparking aan het station verbindt. © ACK
Redactie KW

Op drie plaatsen in Diksmuide zijn er werken bezig. We geven een overzicht.

Spoorwegstraat

Straks kan men via de Spoorwegstraat in de kleinhandelszone van en naar de stationsparking rijden. De nieuwe weg loopt door de kleinhandelszone en sluit aan de achterkant aan op de stationsparking. Op die manier is de randparking aan de achterkant van het station beter bereikbaar. Er wordt nu een laatste hand gelegd aan de weg die er tijdelijk is aangelegd en ondertussen wordt de randparking volledig vernieuwd. De nieuwe inrit verbetert ook de veiligheid rond de spoorwegovergang aan het station.

Wilgendijk

De rioleringswerken in het eerste deel van de Wilgendijk, vanaf de Gen.Bar. Jacquesstraat tot aan ‘t Saam campus Aloysius, zijn gestart, tijdens de kerstvakantie komt er tijdelijke steenslag in de straat en na de jaarwisseling gaat de afwerking verder en komt het stuk vanaf de Kiekenstraat aan de beurt. Het einde van de werken is voorzien omtrent april 2021.

Leke

Vanaf dinsdag tot en met 17 november is doorgaand verkeer in de Laagvlaktestraatvanaf nummers 1 tot en met 17 niet mogelijk, er wordt een nieuw voetpad aangelegd. De straat is telkens van 7.30 tot 17.30 uur afgesloten enkel plaatselijk verkeer is toegelaten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier