Werken aan Noorderring in Ieper gaan van start

© EF
Redactie KW

Het Vlaams gewest startte maandagmorgen met de werken aan de Noorderring in Ieper. Die hebben grote gevolgen hebben voor het verkeer rond de industriezone. Bij deze werken wordt de toplaag afgefreesd en daarna opnieuw aangelegd.

De werken zullen 5 kalenderdagen in beslag nemen. Zowel de Pilkemseweg links als rechts van de Noorderring is gedurende deze werken afgesloten, zodat alle verkeer van en naar de Noorderring wordt omgeleid . Het verkeer ten noorden van dit kruispunt (kant Pilkem) wordt omgeleid via de Langemarkseweg en Randweg van en naar de Noorderring. Het verkeer ten zuiden van het kruispunt (kant Ieper centrum) wordt omgeleid via de Brugse- en Diksmuidseweg.

In de Diksmuidseweg tussen Sluispad en het tankstation zal aan de oneven zijde een tijdelijk parkeerverbod gelden. Beide gedeelten van de Pilkemseweg zijn dan doodlopend en enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen wel nog door op het kruispunt, maar moeten extra goed opletten omdat de verkeerslichten worden uitgeschakeld.

(EF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier