Woensdag starten onderhoudswerken op N9 in Damme

© iStock
© iStock
Redactie KW

Vanaf woensdag 27 januari starten onderhoudswerken op de N9 Gentse Steenweg in Damme. De oude betonplaten worden vernieuwd. Het einde van de werken is voorzien tegen eind april.

De beschadigde en versleten betonplaten op de N9 Gentse Steenweg in Damme worden plaatselijk uitgebroken en vernieuwd vanaf de grens met Oost-Vlaanderen tot ongeveer ter hoogte van huisnummer 46. De werken worden opgedeeld in 4 zones en per zone zijn ongeveer 20 werkdagen voorzien, inclusief 15 dagen dat het beton moet uitharden.

Signalisatie

De N9 Gentse Steenweg is een drievaksbaan. Wanneer de werken naast een rijvak ook op het middenrijvak gebeuren, zal het verkeer ter hoogte van de werf beurtelings door moeten. Dit zal telkens gedurende enkele dagen zijn en wordt aangegeven met borden. Voor de overige dagen zal het verkeer telkens door kunnen via het middenrijvak.

De werken starten op woensdag 27 januari. In totaal zijn dus 80 werkdagen voorzien. Indien de weersomstandigheden het toelaten, zullen de werken dus uiterlijk tegen eind april gedaan zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier