https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Werken langs drukke Beernemstraat Wingene

© (Foto NS)
Redactie KW

Van maandag 11 oktober tot half november vinden er tal van werken plaats langs de Beernemstraat. De weg wordt deels volledig afgesloten voor het verkeer.

Ter hoogte van de ontwikkeling van de site van het voormalige woonzorgcentrum Sint-Anna worden er in de Beernemstraat door een private ontwikkelaar op twee locaties nieuwe aansluitingen gerealiseerd. Het gaat enerzijds over een volwaardige toegangsweg en een wandel- en fietsdoorsteek en anderzijds over een ondergrondse rioleringsaansluiting.

Vanaf maandag 11 oktober tot half november wordt er op de rijweg gewerkt. Om de werken veilig te kunnen uitvoeren wordt de rijweg ter hoogte van de parking van recreatiebad de Alk volledig onderbroken. Voor fietsers en voetgangers blijft de weg toegankelijk. De Beernemstraat blijft plaatselijk toegankelijk voor lokaal verkeer, maar er is wel een volledige onderbreking ter hoogte van de parking van de Alk.

Lokaal verkeer volgt de uitgestippelde omleiding via de Oude Bruggestraat en de Heilig Sacramentstraat. De parking van de Alk blijft bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer maar dan enkel via de kant van Beernem. Wie van Zwevezele komt volgt de omleiding. Fietsers en voetgangers kunnen de parking langs beide kanten bereiken. (NS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.