Verkeer tussen Westkapelle en Dudzele twee weken onderbroken

© Google Maps
© Google Maps
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Het verkeer tussen Westkapelle en Dudzele is de volgende twee weken onderbroken op de Westkapelse Steenweg/Knoksebaan (N376) ter hoogte van het Leopoldkanaal. Van voor de brug over het kanaal tot net voor de rotonde met de Heistlaan (N300), wordt de gewestweg twee weken lang volledig afgesloten voor autoverkeer. Het verkeer tussen Dudzele en Westkapelle moet een omleiding volgen via de Koolkerkesteenweg (N374).

De Westkapelse Steenweg en de Knoksebaan krijgen een grondig onderhoud. Over een afstand van ongeveer anderhalve kilometer komt er een nieuwe asfaltlaag en wordt de fundering vernieuwd. Aan de zijkant van de weg komt ook een extra kantstrook, die ervoor moet zorgen dat het wegdek niet afbrokkelt. Volgens de huidige planning duren de werken in totaal twee weken. Aangezien de asfaltering enkel kan gebeuren bij mooi weer, kan het zijn dat die timing wijzigt.

De zone waar er gewerkt wordt, van voor de brug over het kanaal tot net voor de rotonde met de Heistlaan, wordt volledig afgesloten. Het verkeer tussen Dudzele en Westkapelle moet in beide richtingen een omleiding volgen. Die wordt aangeduid via Damse Steenweg/Dudzelesteenweg en de Koolkerkesteenweg/Oostkerkestraat (N374). Fietsers moeten geen omleiding volgen. Zij kunnen altijd op een veilige manier langs de werken door fietsen.

(DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.