Vanaf maandag zorgen werken in Torhoutsestraat voor verkeershinder

De werken starten maandag en duren een tweetal weken.© GS
De werken starten maandag en duren een tweetal weken.© GS
Redactie KW

Van 12 april tot en met 25 april zal het deel van de Torhoutsestraat, tussen het kruispunt met de Kanunnik Andriestraat en de Hofstraat onderbroken worden voor alle gemotoriseerd verkeer. In dit deel van de Torhoutsestraat ligt nog een oude hoogspanningskabel die aan vervanging toe is. Van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om een extra kabel aan te leggen en de waterleiding te vernieuwen.

De werken zullen vooral problemen opleveren voor het verkeer komende uit de richting Torhout en in beide richtingen is er een korte omleiding voorzien via de Sijslostraat en de Kan. Andriesstraat.

Maandag 12 april en dinsdag 13 april zal de aannemer werken aan de doorsteek ter hoogte van de Kanunnik Andriesstraat waarbij het doorgaand verkeer in de Torhoutsestraat nog mogelijk zal blijven.

Vanaf woensdag 14 april beginnen de werken in de Torhoutsestraat. Dit onder voorbehoud dat het kruispunt Kan. Andriesstraat met de Sijslostraat volledig open is en dus kan gebruikt worden als omleidingsroute. Aquafin en De Watergroep werken aan het herstel van de put aan het kruispunt Kan. Andriesstraat met de Sijslostraat, die het gevolg is van een waterlek waarbij ook schade aan de riolering ontstond.

Tijdens de werkuren is de Torhoutsestraat tussen Kan. Andriesstraat en Hofstraat onderbroken en word je omgeleid via Kan. Andriesstraat. Buiten de werkuren is de straat bereikbaar. Kan. Andriesstraat blijft bereikbaar op 1 rijhelft, het kruispunt van de Hofstraat met de Sportstraat blijft bereikbaar, ook tijdens de werkuren. Tijdens de werken kunnen fietsers en voetgangers steeds passeren.

(GST)

Info: tel 050 81 98 80 of openbarewerken@oostkamp.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.